Skovl selv plads

Sand, sten og grus afhentes efter aftale

Skal du bruge sand, sten og grus?

Hos Lindbjerg Container sælger vi afdækningsbark, sand, sten og grus. Hos os har du både mulighed for at hente afdækningsbark, sand, sten og grus selv døgnet rundt eller få det leveret. Vi har et bredt udvalg af sand, sten og grus, lige fra sandkassesand til stabilgrus.

​Hvis du ikke selv har mulighed for at hente det, så kan vi leverer sand, sten og grus på din adresse. Vi beskæftiger os næsten dagligt med kørsel af grus, sten og sand i Kronjylland, men vi holder primært til nær Hobro, Randers og Hadsund.

Afhentning af sand og grus

På vores plads tilbyder vi hent selv sand og hent selv grus døgnet rundt. De materialer, du kan vælge imellem, er forsynet med navn og pris. Du læsser selv det sand og grus, du skal bruge og afregner herefter.

Vi leverer og fordeler sand og grus.

Vores vognmandsforretning beskæftiger sig med alle typer af kørsel, og derfor ved vi, hvor lang tid vi skal sætte af til en given levering. Vi overholder altid deadlines, og vi ændrer ikke pludselig den pris, vi har givet dig.

​​​Skal du have leveret sand og grus på komplicerede lokationer, så tager vi en snak med dig om, hvordan vi i fællesskab kan løse det.

Vores kunder henvender sig primært fra Randers, Hobro, Hadsund og resten af Kronjylland.

 

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon 40 17 41 30 eller send en e-mail til [email protected]

I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os

[forminator_form id=”206″]