Container udlejning

Container udlejning og kørsel med container og kran

Har du brug for at leje en affaldscontainer til bygge– eller haveaffald, eller kunne du tænke dig at få leveret grus, sand eller sten til et projekt derhjemme, så står vi hos Lindbjerg Container klar til at hjælpe dig med leje af både lukket og åben container. Vi tilbyder blandt andet containerudlejning og kørsel med kran og container for privatpersoner og erhvervskunder i Randers, Hobro, Hadsund og resten af Kronjylland.


Salg og levering med kran

Vi tilbyder for eksempel kran- og grab-kørsel. Det betyder blandt andet, at vi kan være behjælpelige i forbindelse med salg og levering af følgende:

  • Fyldsand
  • Stabilgrus
  • Sten og grus
  • Granit og pyntegrus
  • Afdækningsbark
  • Flis
  • Containerudlejning

 

Hvad koster det at leje en container?

Der er meget stor forskel på, hvor meget leje af container koster. Vores priser på containerudlejning afhænger i høj grad af, hvilken størrelse container du har brug for at leje, og i hvor lang en periode du ønsker at have en container til leje.

Vi tilbyder dog altid en billig pris på containerudlejning, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig, der er skræddersyet ud fra dine ønsker til containerstørrelse og lejeperiodens varighed.

Vores kunder henvender sig primært fra Randers, Hobro, Hadsund og resten af Kronjylland.


Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon 40 17 41 30 eller send en e-mail til [email protected]

I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os


Formålet med at leje en container kan variere afhængigt af behovet. Det kan være til midlertidig opbevaring og transport af affald, byggematerialer, inventar eller andre materialer.

Det er vigtigt at have en klar forståelse af formålet med at leje en container, så man kan vælge den rigtige type og størrelse af container, og planlægge for den nødvendige tidsramme for udlejningen.

Varigheden af udlejningen kan afhænge af projektets varighed, mængden af materialer, der skal opbevares eller transporteres, og de tilladelser eller godkendelser, der kræves for at have containeren på stedet.

Valget af den mest egnede type container afhænger af formålet med udlejningen og mængden og typen af materialer, der skal opbevares eller transporteres.

De mest almindelige typer af containere inkluderer åbne top containere, lukkede containere, fladbundede containere og skibscontainere. Specifikationerne og kapaciteten af containeren kan variere afhængigt af typen og størrelsen af containeren.

Det er vigtigt at have en klar forståelse af de specifikke krav og behov for projektet for at vælge den mest egnede type og størrelse af container.

Den samlede pris for udlejning af en container kan variere afhængigt af flere faktorer, herunder typen og størrelsen af containeren, varigheden af lejeperioden og leverings- og afhentningsomkostninger.

Der kan også være yderligere omkostninger i forbindelse med bortskaffelse af genstande i containeren, afhængigt af indholdet.

Det er vigtigt at have en klar aftale med udlejningsfirmaet om de samlede omkostninger og eventuelle yderligere omkostninger, inden man lejer en container.

Derudover kan det være en god idé at undersøge forskellige udlejningsfirmaer og indhente tilbud for at sammenligne priser og finde den bedste aftale.

Tilladelser eller godkendelser kan være påkrævet for at opstille en container på det ønskede sted, og kravene kan variere afhængigt af det geografiske område og den type container, der lejes.

Det kan omfatte en tilladelse fra kommunen eller andre myndigheder, en byggetilladelse eller en tilladelse til midlertidig opstilling af en container.

Det er normalt udlejningsfirmaets ansvar at informere kunden om eventuelle tilladelser eller godkendelser, der kræves, og det kan være deres ansvar at søge om disse på kundens vegne. Det er dog vigtigt at have en klar aftale om dette på forhånd.

Når containeren ikke længere er nødvendig, skal den tømmes og rengøres, inden den afhentes. Ansvaret for tømning og rengøring af containeren afhænger af udlejningsaftalen.

Normalt er det kundens ansvar at tømme og rengøre containeren, medmindre andet er aftalt med udlejningsfirmaet. Hvis der er genstande i containeren, der skal bortskaffes, kan udlejningsfirmaet være i stand til at hjælpe med bortskaffelsen, mod en ekstra betaling.

Det er vigtigt at have en klar aftale med udlejningsfirmaet om, hvordan containeren skal afleveres og hvem der er ansvarlig for tømning og rengøring.